ISM Academy Sverige

Maila anmälan till ism@proffsliv.se (Anmäl nu, betala i januari)

Vill du ha professionell extra-träning varje vecka där du samtidigt ökar dina chanser till provträning hos professionella lag både i Sverige och utomlands?

Från februari 2018 erbjuder ISM Academy tillsammans med Proffsliv upp till 8 träningar varje månad i Stockholm, Göteborg och Malmö!
Så vill du förbättra dina fotbollskunskaper, synas mer och ha chans på provspel? Då ska du läsa vidare!

För en grupp på 30 spelare, både tjejer och killar 13-18 år erbjuder vi:
- Upp till 8 träningar i månaden där du själv väljer vilka du går på.
- Teoripass
- Rådgivning
- Hjälp att komma vidare i karriären
- Deltagande i alla tryouts i Sverige utan extra kostnad - Provspel
- Träningsläger utomlands
- Möjlighet till deltagande i turnering utomlands

Gästtränare
Inte nog med detta. Varje månad kommer vi ha gästtränare. Vi kommer bjuda in specialister, tränare från allsvenska klubbar, tränare från ISM i Italian, tränare från professionella klubbar i England, Spanien och Italien. Detta gör att du får en mer varierad och roligare träning än du kanske annars får. Tränarna från ISM Academy Italien kommer att komma flera gånger om året och träna er.

Scouter
Flera gånger om året kommer vi spela uppvisningsmatcher i Sverige inför scouter. Allt för att du ska kunna synas så mycket som möjligt.

Tryouts
Vi har 2-3 gånger om året tryouts för ISM Academy. Dessa ingår helt gratis för dig. Normalpris här är 1200kr per tryout. Vi kommer under 2018 utöka med tryouts för spanska klubbar.

Provspel
Var 3:e månad kommer vi erbjuda den spelaren som gjort bäst ifrån sig ett provspel hos någon av våra professionella samarbetspartners. Det kan bli i en allsvensk klubb eller hos en utländsk klubb.

Hur kommer detta att funka?
Det kommer fungera ungefär som ett gymkort. Du betalar en fast avgift sen bestämmer du själv hur många pass du väljer att vara med. Vi kommer erbjuda två extraträningar i veckan. Du kommer ha en huvudtränare som kommer sätta upp en individuell utvecklingsplan för dig.

Hur många platser och för vilka är detta?
Vi accepterar alla killar och tjejer 13-18 år. Vi har 30 platser i varje stad. vi kiommer inte att dela upp er i åldrar utan efter den nivå ni just då håller.

Även om du redan i dag spelar ett lag som tränar 4 pass i veckan så är det ett bra tillfälle att få extraträning och chans för provspel. Tränar ditt lag bara 2-3 gånger i veckan så är detta en jättechans för dig att få rätt träningsmängd för att lyckas!

När startar detta?
Start för detta är i februari 2018.

Hur anmäler jag mig?
Maila ism@proffsliv.se med ditt namn, position, klubb, födelseår, klubb och telefonnummer.
Tänk på att vi i början bara har 30 platser per stad. Du kan anmäla dig nu, men du betalar inte slutbetalningen förrän januari!

Vad kostar det?
3750kr för tre månader. Då ingår som sagt alla tryouts också. I vanliga fall tar vi ca 1200kr bara för en tryout.
OBS: De första 10 i varje stad får 1250kr i rabatt! Maila din anmälan till ism@proffsliv.se i dag så du inte missar rabatten!

Vad i Stockholm kommer det att vara?
För att maximera så du har så nära som möjligt kommer vi vara på olika platser i Stockholm. Ett schema kommer du få under december/januari månad. Vi kommer se till att du får en träning nära dig!

Kan ni berätta mer om vad ni kommer erbjuda spelarna som är med i dessa träningar?
Givetvis! Under året kommer vi att:
- 18-20 spelare kommer att under 2018 åka till Barcelona där man får träna med Barcelonas tränare på deras träningsanläggning La Masia!
- Åka på träningsläger utomlands
- De 15 bästa spelarna kommer få åka till en Premier League-klubb och träna och spela matcher.
- Vi kommer åka på en turnering utomlands med en grupp spelare.
Detta och mycket mer kommer att erbjudas!

Tänk på att platserna går åt under året. Maila ism@proffsliv.se innan platserna tar slut!