ISM Academy Sverige

Maila anmälan till ism@proffsliv.se

Vill du ha professionell extra-träning varje vecka där du samtidigt ökar dina chanser till provträning hos professionella lag både i Sverige och utomlands?

Från 15 maj 2018 erbjuder ISM Academy tillsammans med Proffsliv upp till 8 träningar varje månad i Göteborg!
Så vill du förbättra dina fotbollskunskaper, synas mer och ha chans på provspel? Då ska du läsa vidare!

För en grupp på 30 spelare, både tjejer och killar 13-18 år erbjuder vi:
- Upp till 8 träningar i månaden där du själv väljer vilka du går på.
- Teoripass
- Rådgivning
- Hjälp att komma vidare i karriären
- Deltagande i alla tryouts i Sverige utan extra kostnad - Provspel (för de som utmärker sig)
- Träningsläger utomlands (mot extra kostnad)
- Möjlighet till deltagande i turnering utomlands

Gästtränare
Inte nog med detta. Varje månad kommer vi ha gästtränare. Vi kommer bjuda in specialister, tränare från allsvenska klubbar, tränare från ISM i Italian, tränare från professionella klubbar i England, Spanien och Italien. Detta gör att du får en mer varierad och roligare träning än du kanske annars får. Tränarna från ISM Academy Italien kommer att komma flera gånger om året och träna er.

Scouter
Flera gånger om året kommer vi spela uppvisningsmatcher i Sverige inför scouter. Allt för att du ska kunna synas så mycket som möjligt.

Tryouts
Vi har 2-3 gånger om året tryouts för ISM Academy. Dessa ingår helt gratis för dig. Normalpris här är 1200kr per tryout. Vi kommer under 2018 utöka med tryouts för spanska klubbar.

Provspel
Var 3:e månad kommer vi erbjuda den spelaren som gjort bäst ifrån sig ett provspel hos någon av våra professionella samarbetspartners. Det kan bli i en allsvensk klubb eller hos en utländsk klubb.

Hur kommer detta att funka?
Det kommer fungera ungefär som ett gymkort. Du betalar en fast avgift sen bestämmer du själv hur många pass du väljer att vara med. Vi kommer erbjuda två till tre extraträningar i veckan. Du kommer ha en huvudtränare som kommer sätta upp en individuell utvecklingsplan för dig.

Hur många platser och för vilka är detta?
Vi accepterar alla killar och tjejer 13-18 år. Vi kommer ha en mindre grupp på 10-15 spelare, där fokus är på individuell utveckling.

Även om du redan i dag spelar ett lag som tränar 4 pass i veckan så är det ett bra tillfälle att få extraträning och chans för provspel. Tränar ditt lag bara 2-3 gånger i veckan så är detta en jättechans för dig att få rätt träningsmängd för att lyckas!

Jag spelare redan i ett lag?
Du fortsätter att spela i ditt lag som vanligt. Detta är extraträning. Vi tränar vanligen kl 16:00 - 17:00 och då hinner du till ditt lags träning efteråt. Våra träningar har fokus på individuell utveckling och träningarna är planerade så att det inte är nedbrytande, så att du fortfarande har energi till din nästa träning.

När startar detta?
I Göteborg har vi redan startat.
I Stockholm beräknas vi starta juni/juli.
Maila din intresseanmälan till ism@proffsliv.se

Kommer ni ha i andra städer?
Vi planerar att öppna upp i Malmö och Stockholm. När vi fått minst 15 intresseanmälningar så öppnar vi dessa städer. Är du intresserad av Malmö eller Stockholm? Maila info@proffsliv.se

Hur anmäler jag mig?
Maila ism@proffsliv.se med ditt namn, position, klubb, födelseår, klubb och telefonnummer.
Tänk på att vi i början bara har 30 platser per stad.

Vad kostar det?
3750kr för tre månader. Då ingår alla tryouts också. I vanliga fall tar vi ca 1200kr bara för en tryout.
Bokar du före 15 maj så får du en extra månad gratis.

Var kommer den att vara?
Vi kommer gå runt på tre olika spelplaner. Valhalla, Heden och Bravida Arena.

Vilka tider är det?
Tider kan variera från vecka till vecka. Vanligtvis är det vardagar tidigt på eftermiddagen.

Schema kommande träningar
14 juni kl 16:00 - 17:00 Heden
18 juni kl 20:00 - 21:30 Heden

Provdag?
Den 14 juni kl 16:00 - 17:00 kan du testa att vara med en träning. Denna träning kostar 400kr att vara med. Efter den träningen kan du då bestämma dig om du vill anmäla dig för ytterligare tre månaders träning. Tänk på att platserna går åt under året. Maila ism@proffsliv.se innan platserna tar slut!