ISM Academy Sverige

ANMÄL DIG HÄR

Satsar du på din fotboll? Vill du träna mer än du gör nu? Är du redo att göra det lilla extra som krävs? Anmäl dig då till våra individuella träningar som vi har varje vecka i Malmö, Göteborg och Stockholm.
 

Priser:
Du betalar bara för de träningar du gör. Våra priser är:
10 träningar: 1800 SEK
20 träningar: 2800 SEK
30 träningar: 3500 SEK

Tider:
Malmö: Måndagar, onsdagar och torsdagar på Bäckagårdens IP kl 16:00 - 17:00
Göteborg:
Stockholm:

Gästtränare
Utöver våra ordinarie tränare som du har varje vecka så kommer vi även bjuda in gästtränare. Detta så att du får en bra och varierande träning

Hur kommer detta att funka?
Det kommer fungera ungefär som ett gymkort. Du betalar en fast avgift sen bestämmer du själv hur många pass du väljer att vara med på. Vi kommer erbjuda 1-3 träningar i veckan. Du kommer ha en huvudtränare som kommer sätta upp en individuell utvecklingsplan för dig.

Hur många platser och för vilka är detta?
Vi accepterar alla killar och tjejer 10-19 år. Då det är individuell träning så kan vi spela med blandade åldrar. Vi kommer ha en mindre grupp på 10-15 spelare, där fokus är på individuell utveckling.

Även om du redan i dag spelar ett lag som tränar 4 pass i veckan så är det ett bra tillfälle att få extraträning och chans för provspel. Tränar ditt lag bara 2-3 gånger i veckan så är detta en jättechans för dig att få rätt träningsmängd för att lyckas!

Jag spelar redan i ett lag?
Du fortsätter att spela i ditt lag som vanligt. Detta är extraträning. Vi tränar vanligen kl 16:00 - 17:00 och då hinner du till ditt lags träning efteråt. Våra träningar har fokus på individuell utveckling och träningarna är planerade så att det inte är nedbrytande, så att du fortfarande har energi till din nästa träning.

När startar detta?
När vi har 5 spelare klara. Skicka in din anmälan redan i dag så är vi snart igång!

× Chatta med oss på WhatsApp