ISM Academy Sverige

ANMÄL DIG HÄR

Vill du ha professionell extra-träning varje vecka där du samtidigt ökar dina chanser till provträning hos professionella lag både i Sverige och utomlands?

Vi erbjuder nu individuell extraträning för spelare som satsar på sin fotboll. Vi erbjuder detta 5-8 gånger i månaden i Stockholm, Göteborg och Malmö!
Så vill du förbättra dina fotbollskunskaper, synas mer och ha chans på provspel? Då ska du läsa vidare!

För en grupp på 10 spelare, både tjejer och killar 13-19 år erbjuder vi:
- Upp till 8 träningar i månaden där du själv väljer vilka du går på.
- Teoripass
- Rådgivning
- Hjälp att komma vidare i karriären
- Deltagande i alla tryouts i Sverige utan extra kostnad - Provspel (för de som utmärker sig)
- Träningsläger utomlands (mot extra kostnad)
- Möjlighet till deltagande i turnering utomlands

Gästtränare
Inte nog med detta. Varje månad kommer vi ha gästtränare. Vi kommer bjuda in specialister, tränare från allsvenska klubbar, tränare från ISM i Italian, tränare från professionella klubbar i England, Spanien och Italien. Detta gör att du får en mer varierad och roligare träning än du kanske annars får. Tränarna från ISM Academy Italien kommer att komma flera gånger om året och träna er.

Scouter
Flera gånger om året kommer vi spela uppvisningsmatcher i Sverige inför scouter. Allt för att du ska kunna synas så mycket som möjligt.

Tryouts
Vi har 2-3 gånger om året tryouts för ISM Academy. Dessa ingår helt gratis för dig. Normalpris här är 1200kr per tryout. Vi kommer under 2018 utöka med tryouts för spanska klubbar.

Provspel
Var 3:e månad kommer vi erbjuda den spelaren som gjort bäst ifrån sig ett provspel hos någon av våra professionella samarbetspartners. Det kan bli i en allsvensk klubb eller hos en utländsk klubb.

Hur kommer detta att funka?
Det kommer fungera ungefär som ett gymkort. Du betalar en fast avgift sen bestämmer du själv hur många pass du väljer att vara med. Vi kommer erbjuda två till tre extraträningar i veckan. Du kommer ha en huvudtränare som kommer sätta upp en individuell utvecklingsplan för dig.

Hur många platser och för vilka är detta?
Vi accepterar alla killar och tjejer 13-19 år. Vi kommer ha en mindre grupp på 10-15 spelare, där fokus är på individuell utveckling.

Även om du redan i dag spelar ett lag som tränar 4 pass i veckan så är det ett bra tillfälle att få extraträning och chans för provspel. Tränar ditt lag bara 2-3 gånger i veckan så är detta en jättechans för dig att få rätt träningsmängd för att lyckas!

Jag spelare redan i ett lag?
Du fortsätter att spela i ditt lag som vanligt. Detta är extraträning. Vi tränar vanligen kl 16:00 - 17:00 och då hinner du till ditt lags träning efteråt. Våra träningar har fokus på individuell utveckling och träningarna är planerade så att det inte är nedbrytande, så att du fortfarande har energi till din nästa träning.


Hur anmäler jag mig?
ANMÄL DIG HÄR

Vad kostar det?
1 träning: 500 SEK
1 månad: 1500 SEK
3 månader: 3000 SEK
6 månader: 5000 SEK

Har ni något schema?

Stockholm (Spånga IP)
Maila info@proffsliv.se för mer information.

Göteborg (Heden 3)
Måndagar och onsdagar 16:30 - 17:30.
Nästa gästtränare: Tränare från Portugal 2:a december

Malmö
Mail info@proffsliv.se för mer information. Startar igen januari 2019

Tänk på att platserna går åt under året. Maila ism@proffsliv.se innan platserna tar slut!

ANMÄL DIG HÄR