Tryout Spanien senior


Är din dröm att vara fotbollsspelare i Spanien? Skulle du vilja spela i ett lag i en av världens bästa fotbollsstäder - nämligen Barcelona? Visste du att i Barcelona så finns det fler professionella klubbar än bara FC Barcelona och Espanyol? Under dessa klubbar finns det fler professionella klubbar med fina arenor. Skulle du vilja kombinera spel här med spanskastudier på dagtid?

Är du över 19 år så har du nu chansen! I november åker vi till Barcelona med 18 spelare där vi visar upp spelarna för klubbar! Vill du vara en av dessa. Missa då inte våra tryouts.

Stockholm: 6 juli (Spånga)
Göteborg: 7 juli (Centrum)

Ord pris är 1090kr men de första 5 som anmäler sig betalar endast 690kr. Vi har 20 platser i varje stad. Anmälan skickar ni till info@proffsliv.se eller meddelande till oss på www.facebook.com/proffsliv

Hur många kommer få provspel?
Minst 5 av dessa 18 som åker till Barcelona kommer få testa med en klubb.

Om någon av klubbarna vill att jag börjar. Hur fungerar det då? Det beror på storleken på klubb. Är det en mindre klubb så hjälper vi dig med spanskastudier på dagtid där du får CSN-bidrag eller så hjälper vi dig med jobb (svenskt jobb).

Har du några fler frågor om hur det exakt fungerar. Skriv till oss på Facebook eller info@proffsliv.se