Referenser

Vi har tidigare hunnit med tränarresor till Chelsea, Liverpool och Fulham! Här är några ord från dem som varit med:

“Enligt Denis så var allt bra, han tyckte informationen från Mike Yates var väldigt bra. Roligt även att få gå runt i shoppingcenter, besöka arenor samt få träffa och lära känna nya ansikten.
Angående Liverpoolträningarna och din träning så var det väldigt givande samt att man fick en viss feedback på vad man skulle tänka på.
Allt var bra, tror inte det är något man skulle kunna göra bättre enligt Denis.
Denis gav hela resan tummen upp! ”
Hälsningar
Aleksandra Milutinovic

” Liam är väldigt nöjd med hela resan.
Inget att klaga på!
Dock oturligt med att han skada sig första passet.
Men sånt händer.
Så ang träningar så det Liam hörde var med på så verkade det jätte bra.”

” Samuel Hedman hälsar att han är mycket nöjd med resan och att han lätt skulle åka igen! Han upplevde att alla deltagare var trevliga. Träningarna tyckte han var bra och att föreläsningen var en höjdare, likaså besöket på Anfield samt premier league matchen! Missnöjd var han endast över sin egen insats i sista matchen, grämer sig och beskriver det som att han fick kortslutning.
Tack för en välorganiserad resa, ett minne och en erfarenhet för livet! Han är om möjligt ännu mer taggad på fotboll nu!” Mvh Gudrun Lundgren

” Helnöjd Klara

Helnöjd Pappa

Rekommenderar Proffsliv och resan till 100%”

/Pappa till Klara som åkte till Liverpool

” Jag tycker det var en inspirerande resa på flera sätt. Att dels att få en inblick i hur stora klubbar i England bedriver sin Fotbollsutveckling. Att få komma så nära alla lag när dom tränar är unikt. Det tillsammans med att titta på match och äta god mat. Gör upplevelsen komplett”
/Pierre Walfridsson
http://www.pwfotbollsutveckling.se/

“Att få åka till Liverpool med många andra trevliga tränare och se hur de arbetar med unga spelare var verkligen en upplevelse! Inte nog med att vi fick lära oss hur de arbetar i Liverpools akademi så fick vi också utforska staden och kolla premier league-matcher till ett bra pris! En mycket lärorik resa och väntar flitigt på att få åka på någon mer utbildning utomlands!”
/Dennis Zejnic

“Fick ta chansen att på nära håll insupa den fantastiska brittiska fotbollskulturen på nära håll. Ett besök på Chelseas träningsanläggning dagen innan deras bortamatch mot Liverpool på Anfield kunde vi se det bästa av flera världar. Tittade jag till höger såg jag Mourinhos nya sportbil, till vänster om mig körde framtidens A-lagsspelare, innehållande ett par svenskar bland annat, kvadraten med hög kvalité. Ett besök på Fulhams anläggning Motspur Park kunde innehålla allt från att få knäppa en bild med Felix Magath till att prata nostalgi med Derek Boateng om hans tid i AIK och att få ta del av allt från de yngsta lagens sätt att träna teknik och passningsspel till att lyssna på före detta landslags- och Premier League-tränare och några av de främsta instruktörerna i hela världen.”
/Anton Matsson

“Är riktigt nöjd med resan till Liverpool , kul att få komma till akademin
och se hur dom jobbar. Fick även tag i biljett till matchen på Anfield.”
/Fredrik Lantz

” Liverpoolresan blev väldigt lyckad. Colin som guide var helt suverän och ställde upp på allting. Han ordnade biljetter och skjutsade oss var vi ville.”
/Ove Bäcklin